Wróć do karty konia
Zmień ilośc wyświetlanych pokoleń: [1] [2] [3] 4
Jeżeli chcesz oglądać więcej pokoleń musisz być zalogowany

Współczynniki genetyczne dla "Ymke fan Stal Redia"
Przeliczona ilość pokoleń: 4
IC0,01562 (1,56250 %)
AVK93,33333
RC2,88646%
XX0,00%
OO0,00%

Rozkład IC na przodków:
            ♂ Mark 2320,01562 ( 1,56250 %)

Drzewo genealogiczne:
01234
Ymke fan Stal Redia  
1999 
Abel 344 ex Abel H.    
1992 
Reitse 272    
1978 
Hearke 254    
1973 
Mark 232    
1964
 
 
Gelbrich  
1961 
Pauliene / Pauline  
1965 
Hotse 223  
1961 
Aef  
1958 
Lisanne  
1986 
Wessel 237    
1968 
Jarich 226  
1961 
Mary  
1964 
Marjanna  
1976 
Cobus 248    
1971 
Jits  
1962 
Urmeaa  
1979 
Herke 256    
1973 
Mark 232    
1964
 
 
Tetman 205    
1956 
Cevia  
1959 
Stynke  
1955 
Bouke 174  
1943
 
 
Knelske  
1950 
Landsdochter  
1963 
Bouke 174  
1943
 
 
Obscurant 150    
1934 
Lientje  
1931 
Landsvrouwe  
1951 
Age 168    
1942 
Redia  
1936 


Rozkład krwi na przodków:
Abel 344 ex Abel H.50,00 %
Urmeaa50,00 %
Reitse 27225,00 %
Lisanne25,00 %
Herke 25625,00 %
Landsdochter25,00 %
Hearke 25412,50 %
Pauliene / Pauline12,50 %
Wessel 23712,50 %
Marjanna12,50 %
Mark 23218,75 %
Stynke12,50 %
Bouke 17418,75 %
Landsvrouwe12,50 %
Gelbrich6,25 %
Hotse 2236,25 %
Aef6,25 %
Jarich 2266,25 %
Mary6,25 %
Cobus 2486,25 %
Jits6,25 %
Tetman 2056,25 %
Cevia6,25 %
Knelske6,25 %
Obscurant 1506,25 %
Lientje6,25 %
Age 1686,25 %
Redia6,25 %




 
polski english
25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych (określane jako "RODO" lub "GDPR"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować Cię o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku.

Korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików Cookies, dla których dane mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i wykorzystywania plików Cookies.
Nie pokazuj więcej tego powiadomienia.